En bild säger mer än tusen ord :D

Skrivet 2011-11-28 Klockan 15:36:34



Helgen!! :D

Skrivet 2011-11-28 Klockan 00:04:51

Nu trodde ni att jag hade slutat blogga igen va?! ;) men inte det inte :)

Ja så var ännu en helg avslutad och för mig har den varit rätt så bra faktiskt :)

På fredag var jag till stan och fixade deligering på mello5 och efter det mötte jag upp Elin och Linnea för att handla lite till kvällens trevligheter :) hade en mycket trevlig kväll med god mat och trevligt folk :D när de andra drog på kapten röd så for jag hem för att jobba hela lördagen :)

Slutade 20.00 på lördag kväll och då for jag hem och tjockade mig en aning :) var ensam hemma (ett tag iaf) så då passade jag på att göra lite chokladpudding och ta fram mina pringles samtidigt som jag såg "Så mycket bättre".

Idag, söndag, så började jag kl 7 och jobbade till 15 och sen for jag hem och sov en stund i soffan, åt lite middag och sen var det dax för fysträning igen ;) som en i laget skrev så kommer beach 2012 inte vara något att bekymra sig för oss med våra "Ludde-träningar" :D

Efter träningen så försökte vi prata ihop oss lite om hur vi ska ta oss till och från Sthlm i februari (jag vet att vi är ute i god tid, men) vi har inte kommit överens om nåt än, tanken är väl att det ska bli på tisdag :) dom enda som har kommit överens om nåt är jag och Julia!! Det är bara att hoppas att de andra också är med på våran idé :)

Gav Julia ett förslag om hur vi skulle ta oss ner och tydligen var det inte så mycket mer som behövdes för att få henne glad! :) Du är söt du vännen! <3 Men bara hon (och alla andra vänner) är glada så är jag nöjd!! :D

Nu är det dags att sova och ladda batterierna för morgondagen :) det enda som hittills är inplanerat är tikkanen-träning och vanlig träning på kvällen! :D

(skriver detta inlägg i mobilen så jag vet inte riktigt vars texten hamnar i förhållande till bilden. Men den ska iaf typ vara under) Tror iaf att det är en liten tumme som sticker upp! Och det är en bra sammanfattning på min helg! Ja på det mesta just nu! :)

Sov gott <3



Min dag :D

Skrivet 2011-11-23 Klockan 20:26:49

Har hamnat i soffan nu igen.. ;)
Idag har jag hunnit vara till Lisa en sväng och färgat håret aningens mörkare :) Måste bara vänja mej lite men det blir nog ganska bra :)

I kväll har vi stökat lite här hemma för att så småningom sätta upp lite julgardiner, ljusstakar osv,.  är ju första advent på söndag så :) Så nu går även julmusiken på högvarv ur min dator :)

Nu har även planeringen av en sthlm resa startat!! min vän Julia har upptäckt att Gavin DeGraw har en spelning i början av februari så nu lutar i princip allt för att vi bokar biljetter på fredag och åker ner och har det kuuung i några dagar!!

Nu måste jag slita mig från datorn, träning på en halvtimme så :D


call your girlfriend!! :)

Skrivet 2011-11-23 Klockan 09:44:00

Den sitter fast!! går runt och sjunger på den hela dagarna!! :D


ny design på G.

Skrivet 2011-11-22 Klockan 22:33:41

Håller på att knåpa ihop en ny design, med hjälp av designadinblogg.se så ni (om det nu är någon som läser) får ha lite överseende med att det inte ser ut riktigt som det borde ;)


Måndag kväll.

Skrivet 2011-11-21 Klockan 18:41:35

Fortsätter slänga in lite inlägg i hopp om att någon ska läsa dem ;)

Blev väckt i morse av vik.samordningen, Love it (not, eller nja) så idag har jag jobbat 7-12 :) money,money :D
När jag kom hem doftade det nybakat i hela huset. Mamma hade gjort saffransbullar!! Vi tog med oss några och gick till mormor en sväng och hjälpte henne lite inför advent :D

Nu ska jag snart börja göra mig klar för kvällens träningar. Har först teknikträning med Tikkanen och direkt efter det vanlig fotboll! :D Loove it!! :) känner för övrigt träningsvärken från gårdagens fys komma smygande!! gillar det med :D


Ni är bäst!! <3

Skrivet 2011-11-20 Klockan 14:57:55



Oj! Vad hände :)

Skrivet 2011-11-20 Klockan 00:19:17

Förra gången blev det 2 inlägg och inget mer, frågan är hur många det blir den här gången :) har laddat hem blogg.se appen så nu kan jag enklare skriva nya inlägg i telefonen :) så det kanske (med betoning på kanske) kan bli nåt mer inlägg den här gången..

Fick än en gång ett il att skriva nåt här!! Jag vet att mina il inte brukar hålla i sig särskilt länge men vi siktar väl på mer än 2 inlägg då :)

Ska väl kanske även ta och försöka knåpa ihop nån slags ny design också om detta bloggande nu håller i sig :)

Mitt liv just nu består iaf av jobb, träning och soffsittande :) har insett hur lätt det är att man hamnar i soffan de dagar man är ledig och ensam hemma, men men ;)

Jaja, får väl se hur många som kommer att läsa detta ointressanta och röriga inlägg, såg att jag hade en follower på bloglovin iaf, fast det kanske är Elin och hon använder ju inte ens det, :)

Nu återstår det bara att se när nästa inlägg dyker upp :)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!